City Network Webbhotell

City Network Webbhotell City Networks är utan tvekan ett av Sveriges ledande webbhotell med över 7000 svenska användare. Dagligen levererar City Networks 100 miljoner hemsidor och är även ombud och registrerar toppdomäner som .se – domänen. Webbhotellet City Networks grundades 2002 och har idag sitt huvudkontor i Karlskrona.

City Network erbjuder utöver webbhotell, dedikerade servrar och co-location där de står som ansvariga för funktionaliteten och alltid 100% upptid så du kan koncentrera dig på ditt företag. Det enda du behöver göra är att tala om för de vad du har för krav och behov så ordnar de resten. För att garantera god kvalité så använder City Network endast kända leverantörer av mjukvara och hårdvara. Operativsystem du kan välja mellan är Linux eller Microsoft och skulle du ha andra preferenser kan du alltid vända dig till någon av våra duktiga säljare.

City Networks webbhotell passar alla, både privatpersoner och företagare. De olika webbhotellpaketen är framtagna som grundplåtar och skulle du behöva fler funktioner eller mer utrymme så har de många tilläggstjänster som du kan välja mellan. Behöver du hjälp eller vill du skräddarsy ett eget paket så kan du alltid vända dig till deras trevliga och hjälpsamma support som står stand-by för dig.

Mer info...